Beograd – Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da će ta stranka na dan inauguracije izabranog predsednika Srbije i lidera stranke Aleksandra Vučića organizovati veliki skup kojim će obeležiti taj događaj.

Stefanović je to rekao Tanjugu na pitanje da li se zna datum inauguracije izabranog predsednika Vučića i da li će SNS to na neki način obeležiti, ali nije mogao i da precizira datum.

“Iako ne znamo tačan dan inauguracije budućeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prijavili smo skupove za više datuma u junu, jer to je važan događaj za našu stranku” rekao je Stefanović.

On je podvukao da je to dan kada žele da obeleže i potvrde većinsku izbornu volju građana Srbije, koju su pokazali na predsedničkim izborima, kada je više od dva miliona birača glasalo za Vučića.

“Pozvaćemo građane da nam se pridruže, ali se takođe nadamo da tog dana niko neće praviti kontramitinge. Takve stvari nikome neće doneti ništa dobro, kao što nisu ni ranije, pa upravo zato ni Srpska napredna stranka na skupove drugih nije odgovarala kontramitinzima.“ dodao je Stefanović.