BEOGRAD – Lider opozicionog pokreta Dveri Boško Obradović i šef demokrata Dragan Šutanovac su polemiku iz medija preneli danas i u parlament, tako što je najpred lider demokrata rekao da je fascinantno da Obradović pomišlja da može da pravi koaliciju sa njegovom strankom, na šta ga je Obradovć onovo zapitao da li je on Vučićev čovek.

“Očito da je Dragan Šutanovac ucenjen brojnim aferama iz prošlosti, neko ko je na funkciji predsednika DS da bi zapravo sve vreme radio za vlast i za Aleksandra Vučića”, ponovio je Obradović novinarima u skupštini, ocenjujući da će predsednik DS biti potreban Vučiću da zajedno sa njim otvori dijalog o promeni Ustava, izbacuje KIM iz njegove premabule i povede Srbiju u NATO.

Obradović smatra da je to, kako kaže, uloga Šutanovca na čelu DS , te da sve maske kojima pokušava sebe da predstavi kao opozicionara padaju, jer, kako navodi, Šutanovac više radi na razjedinjavanju opozicije i napadanju drugih u opoziciji nego što se bavi vlašću.

Šutanovac je komentarišući svoju raniju izjavu za ALO da Dveru nisu prihvatljiv partner za DS rekao da je iznenađen načinom na koji je Boško Obradović “zakukao” u javnosti.

“Fascinantno mi je da pomišlja da može da pravi koaliciju sa DS-om. Čovek koji se zalaže da se ženama onemogući da raspolažu svojim telom, čovek koji Srbiju vidi u evroazijskom prostoru, zaglavljen u 14. veku je pomislio da može da bude naš predizborni koalicioni partner”, rekao je Šutanovac.