Nakon gostovanja Borisa Brejche i spektakla sa Beogradskog Sajma o kome se još uvek priča, ekipa ˝Topljenja˝ je spremila novu poslasticu. U Beograd, 27. Oktobra, stiže dugo iščekivani dj i producent iz Brazila, Victor RuizVictor trenutno važi za jednog od najcenjenijih producenata tehno muzike. U prilog tome govori čuveni Beatport TOP 100 techno chart gde se nalazi 5 njegovih traka od kojih su čak 3 u TOP 5: Najsvežija ˝ I am˝ je na prvom, ˝ Inside Out ˝ na trećem i ˝ Clutch ˝ na petom mestu. Ovo je dokaz da ćemo 27. Oktobra imati priliku da se topimo uz pravog tehno majstora.
Za Victor-ove nastupe kažu da su ˝ From Brazil With Love ˝ a za njegove melodije da su futuristične, uzbudljive i stvorene za ˝đusku˝ i da udaraju pravo u glavu, ruke i noge. Pored trenutno pomenutih hitova, Victor je poznat i po čuvenoj traci ˝Intestellar˝ koju svi željno iščekuju da čuju. Takođe je i jako popularan po svojim remiksima koje je radio za Olivera Huntemanna, Stephan Bodzina, Mobija i mnoge druge.
˝ Velika nam je čast što ćemo imati priliki da ugostimo sjajnog umetnika poput Victor Ruiza. Pozivamo sve ljubitelje elektronskog zvuka da nam se opet priključe u novom spektaklu koji spremamo za njih. Obećavamo samo TOPLJENJE i ništa drugo ! ˝ ističu iz organizacije.
Podsećamo da su ulaznice za Topljenje u pretprodaji na svim blagajnama Eventima i DD Ticektsa po promotivnoj ceni od 890 rsd, a više informacija o ovom događaju možete naći na Facebook eventu.