Naslovna ISTAKNUTO DO KADA ĆETE BACATI SMEĆE U REKE? Vapaj savesnih građana koji udišu...

DO KADA ĆETE BACATI SMEĆE U REKE? Vapaj savesnih građana koji udišu smrad i čekaju zarazu, očistite nam Jošanicu jer nas zatrpaše smećem! FOTO VIDEO

Novi Pazar – Reka Jošanica, suočava se sa pravom ekološkom katastrofom, pre svega zbog građana koji bacaju sve i svašta u njeno korito, jer im je očigledno muka da svoje smeće i otpad bacaju u kontejnere već to rade na primitivan način bacajući smeće u reku, čime zagađuju svoj grad i svoje naselje.

Takođe velika je odgovornost i na inspekcijama ali i na komunalnoj policiji koja nikada nije zaživela u Novom Pazaru iako je postojala odluka za njeno formiranje.

Meštani naselja uz reku Jošanicu, svakoga dana suočavaju se sa neverovatnim slikama i smradom koji se oseća u njihovim kućama ali i na magistralnom putu koji prolazi pored reke.

Iako je ranije, više puta čišćena, građani su svojim nemarom, nebrigom, nekulturom toliko zaprljali reku koja im protiče pored kuća i pored koje prolaze svaki dan, da je smrad koji se oseća iz nje nepodnošljiv, tvrde naši čitaoci koji nam šalju ove užasavajuće slike.

“Mi kojima je stalo, upozoravamo, prijavljujemo nadležnim i više puta molili da nam se korito očisti. Ali, naši vapaji ostali su na obećanjima” tvrdi meštanin ovog mesta koji nam je i poslao ove snimke i fotografije koje su zaista užasavajuće.

Slike i snimak koji donosimo, su užas i najgora slika Novog Pazara.

Exit mobile version