UŽICE-Moto skup kluba Užice održaće se od 1. do 3. septembra u Velikom parku,gde će se ,prema najavama organizatora ,okupiti preko hiljadu bajkera .

„Očekuje se dolazak motorista iz Turske, Rusije, Italije, Nemačke, Austrije bivših jugoslovenskih republika, najviše, preko 50 iz Slovenije, kao i značajan broj motorista iz ogranka ruskog kluba „Noćni vukovi“ u Srbiji“, kaže predsednik Moto kluba Užice Dragoslav Simić .

Direktor Turističke organizacije Užice Boban Perišić ocenio je da je Moto skup jedna od dve najznačajnije manifestacije koja se održavaju u gradu.

„Svi raspoloživi smeštajni kapaciteti u gradu i okolini su popunjeni, deo motorista će i kampovati u Velikom parku u kojem bi trebalo da budu završeni radovi na izgradnji trim staze“,kaže Perišić.

Početak Moto skupa je u petak u 10 časova otvaranjem moto kampa u Velikom parku, a uveče je koncert Miloša Radovanovića .

U subotu pre podne na gradskoj plaži biće organizovani revijalni skokovi u Đetinju sa starog Železničkog mosta. U 18 časova planiran je gradski defile do Trga partizana na kojem će KUD Ere održati svoj koncert.

U suboru uveče nastupaju Šok banana , trubački orkestar Miroljuba Kremića i Goran i OK bend.

Grad Užice pomogao je moto skup sa 400 hiljada dinara.