Naslovna srbija GRADOVI Jeremić: Idemo na pobedu prvo u Beogradu

Jeremić: Idemo na pobedu prvo u Beogradu


BEOGRAD – Kada dožive prvi izborni poraz, a na beogradskim izborima mogu da izgube, vlast SNS će krenuti da se ruši kao kula od karata, poručio je večeras Vuk Jeremić na skupu u beogradskoj opštini Stari Gr
ad.

Jeremić, predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj, istakao je da opozicija ima više glasova od pozicije u prestonici.

U Beogradu će se voditi velika politička bitka, ovde vlast ima manje glasova i pokušaće da uradi sve da prevare i ukradu. Ali neće moći. Svako ko se obaveže da posle izbora neće sa naprednjacima može da bude u zajedničkom frontu sa nama”, ocenio je on.

Jeremić je istakao da u novoj Srbiji kao najvažnije treba doneti zakona o lustraciji i zakon o poreklu imovine.

Najgori gradonačelnik Beograda u istoriji, najgori direktor EPS, najgori direktor BIA. Duboka moralna i vrednosna kriza u zemlji u kojoj Palma deli milostinju“, naglasio je on.

Jeremić se založio za investitore koji će doneti nove tehnologije i znanje.

“Oni koji imaju cilj da se bave ozbiljnim biznisom od koga bi svi imali koristi – ne da izvuku subvencije iz džepa poreskih obveznika i da brutalno eksploatišu naše radnike“, rekao je Jeremić.

On je rekao da će nova politička organizacija, koja će biti osnovana u oktobru, svom snagom podržati domaću privredu i domaće preduzetnike.

Jeremić je naveo naveo da njegova buduća stranka donosi nešto novo u Srbiji.

“Kad se ovakvi ljudi bore za takve ideale – poraz nije opcija. Ne igramo na deo kolača, na lidera opozicije, na nerešeno – ova ekipa igra samo na pobedu”, poručio je Jeremić.

On se osvrnuo i na politiku naprednjačke vlasti u Beogradu, rekavši da će glavni grad Srbije posle poraza aktuelne vladajuće koalicije biti ponovo prestonica kojom se dičimo i od koje ima koristi čitava zemlja.

Exit mobile version