PRIBOJ – U samom finišu priprema za novu sezonu Fudbalski klub FAP iz Priboja pojačao je svoj napad dovođenjem univerzalnog špic igrača Predraga Simića. Poslednje treninge pred subotnji start sezone u Srpskoj ligi Zapad, pribojske kamiondžije koriste za uigravanje ekipe i pripremu taktike za meč sa Šumadijom iz Kragujevca.

Nakon iznenadnog odlaska čak osam standardnih igrača u prelaznom roku, FK Fap je uz pripreme bio prinuđen da dobvođenjem novih igrača kombinuje potpuno novi tim za predstojeću sezonu. Predrag Simić koji je pre par dana stigao u Priboj, nakon sezone koju je odigrao u trećoj ligi Švajcarske , poslednje je u nizu pojačanja koje treba da poboljša efikasnost u napadu pribojskog srpskoligaša.

Trener FAP-a Dalibor Kurćubić izrazio je zadovoljstvo dobrim radom i uspešno sprovedenim pripremama, uz osvrt na slabosti i probleme uočene na 6 prijateljskih utakmica u prethodnom periodu.

Najavljujući dodatano popunjavanjavanje igračkog kadra, trener Kurćubić izrazio je realni optimizam o plasmanu u predstojećoj sezoni koja donosi i izvesne promene u takmičarskom sistemu u Srpskoj ligi.

Novi kapiten fudbalera Fapa Aleksa Minić očekuje uprkos neugodnom protivniku na počeku sezone da će mladi pribojski tim izboriti pred svojom publikom dobar rezultat.

Pribojci će u subotu u 17 časova na Stadionu pored Lima ugostiti na otvaranju sezone izuzetno iskusan i kvalitetan tim Šumadije iz Kragujevca za koju će igrati i doskorašnji reprezentativac Crne Gore Božović. Rukovodstvo i igrači fudbalskog kluba FAP-a najavljuju dobru utakmicu i uspešnu sezonu očekujući značajnu podršku publike koja je u prethodnim sezonama u rekordnom broju bodrila kamiondžije.

Autor: Goran Reković