Naslovna srbija Beograd Radojičić: Za lepši i zdraviji Beograd

Radojičić: Za lepši i zdraviji Beograd

BEOGRAD – Kandidati sa liste “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd” danas su u Knez Mihailovoj ulici razgovarali sa sugrađanima, a prvi na izbornoj listi SNS Zoran Radojičić rekao je da je cilj da živimo u zdravijem i lepšem Beogradu i da sa građanima realizuju zajedničke projekte i ideje.

“Dosao sam sa Slavije autobusom, i usput sam mogao da vidim šta je sve urađeno u proteklom periodu – od Bulevara oslobođenja, preko platoa na Slaviji, hotela Hilton, pa do Tržnog centra Rajićeva”, istakao je Radojičić i dodao da je dosta stvari urađeno, ali da se dosta projekata i trenutno radi.

On smatra da SNS kao tim, može da dostigne ciljeve koje su postavili i da očekuje podršku građana za predstavljene ideje i program i njihovu realizaciju. Funkcionerka SNS i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović naglasila je da Beograd ima veliki potencijal, i da bi u skladu sa tim, na čelu grada i trebalo da budu ljudi koji imaju potencijal, koji su odlučni, energični i stručni.

Ona je rekla da su danas čuli pohvale i sugestije, kao i da će nastojati da, uključivanjem što većeg broja građana u odlučivanje, menjaju grad, kako bi bio još bolje mesto za život.

Kandidat za odbornika Milan Gurović objasnio je da je razlog zbog koga je usao u kampanju, pre svega, poboljšanje stvari na polju sporta.

“Činjenica da se šest puta više dece bavi sportom, što je pokazala statistika, je nešto fantastično”, rekao je Gurović koji je kao posebno važne istakao besplatne školice za decu.

“To je ono što me je privuklo, jedna istinita priča i uvek ću dati podršku Beogradu i našim sugrađanima”, zaključio je proslavljeni košarkas i kandidat sa liste “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd”.

Exit mobile version