Prijepolje – U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 16i30 časova na lokalnom putu Brodarevo-Slatina, život je izgubila maloletna devojčica učenica šestog razreda Osnovne škole “Svetozar Marković” iz Brodareva. Do nesreće je došlo nakon što je džip prijepoljskih registarskih oznaka sleteo sa klizavog kolovoza u nabujalu Slatinsku reku.

Za volanom džipa, prema prvim rezultatima istrage, nalazio se stric nesrećne devojčice, 25-godišnji M. D. Pored njih dvoje u vozilo je bilo još dvoje dece koje prilikom prevrtanja, na srecu nisu zadobili ozbiljnije povrede. Policijska patrola vozača nije zatekla na licu mesta po dolasku, ali je kasnije pronađen i prema nezvaničnim informacijama, u krvi je imao alkohola.

Inače, kako je za “Novosti” kazao predsednik Mesne zajednice Brodarevo Semir Adilović u tom mestu ima oko 30 centimetara snega, putevi ka selima su uglavnom prohodni i na njima ima dosta utabanog snega.

Tokom dana na područiju Prijepolja, usled klizavog kolovoza desilo se nekoliko saobraćajnih nezgoda, ovo je jedina sa smrtnim ishodom.