BEOGRAD – Na Trgu Nikole Pašića ispred Skupštine Srbije jedan muškarac preti da će izvršiti samoubistvo.

MUP je hitno reagovao i pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno pregovara sa njim kako bi ga ubedio da odustane od svoje namere.

MUP je takođe saopštio da je M.T. (1955) došao do ulaza ispred Doma Narodne skupštine na Trgu Nikole Pašića oko 13 sati svojim vozilom, i da preti da će izvršiti samoubistvo.

M.T. kod sebe nema bombu, već repliku pištolja, izjavila je Tanjugu državni sekretar u MUP Biljana POpović Ivković.

Ona naglašava da parlament nije evakuisam, kako su preneli pojedini mediji.

Izveštac Tanjuga javlja da je policija zatvorila saobraćaj na potezu između Glavne pošte i Doma sindikata, i ne dozvoljava prilaz pešacima.

 

Muškarac isped Skupštine se predao, odblokiran saobraćaj

Saobraćaj ispred Skupštine Srbije, na potezu između Glavne pošte i Doma sindikata, odblokiran je pošto se čovek koji je pretio samoubistvom aktiviranjem ručne bombe predao policiji nakon pregovora koji su trajali sat vremena, javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta.

Na mestu incidenta bila je prisutna specijalna jedinica MUP.

Izveštač navodi da se muškarac automobilom dovezao do Trga Nikole Pašića, tvrdeći da ima pištolj i bombu kod sebe i pretio da će se razneti, ali je imao samo repliku pištolja.

MUP je hitno reagovao i pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova pregovarao je sa njim kako bi ga ubedio da odustane od svoje namere.

MUP je takođe saopštio da je M.T. (1955) došao do ulaza ispred Doma Narodne skupštine na Trgu Nikole Pašića oko 13 sati svojim vozilom i da je pretio da će izvršiti samoubistvo.

“M.T. kod sebe nema bombu, već repliku pištolja”, izjavila je Tanjugu državni sekretar u MUP Biljana Popović Ivković.

Ona je naglasila i da parlament nije evakuisam, kako su preneli pojedini mediji.