NIŠ – O rekonstrukciji Vlade Srbije treba da odluči onaj ko je forumilisao politiku koju su gradjani Srbije podržali, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je danas u Nišu ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Do tada, dodao je Vulin, ministri uopšte ne treba da se bave tom temom, već da rade svoj posao. ;

“Onaj za koga glasa Srbija, a glasa za Aleksandra Vučića u nezapamćenom broju glasova, on ima pravo da odlučuje”, rekao je Vulin.

On nije želeo da odgovori na pitanje novinara da li sebe vidi i u rekonstruisanoj Vladi. ;

Na zahtev novinara da prokomentariše proveru telefona pripadnika Vojske Srbije na koju je ukazao Vojni sindikat, on je kazao da se radi o nečemu što je uobičajena mera u svim vojskama sveta. ;

“Niko nema pravo da mimo odgovarajućih naredjenja unosi svoj ili službeni mobilni aparat za snimanje u prostorije gde se čuvaju tajni dokumenti Vojske Srbije”, rekao je Vulin i dodao da je to naredjenje postojalo i ranije, ali da je sada obnovljeno.

Prema njegovim rečima, ;mobilni telefoni se nikome ne oduzimaju. ; ;

Vulin je danas u Nišu obišao novootvorenu operacionu salu u Vojnoj bolnici u Nišu i najavio nova ulaganja u vojno zdravstvo kako bi svi pripadnici Vojske Srbije, bez obzira u kom mestu žive, imali najbolju moguću zdravstvenu zaštitu.

(Beta)