Naslovna Vesti srbija AMSS: Pojačan saobraćaj, zadržavanja na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije

AMSS: Pojačan saobraćaj, zadržavanja na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije

BEOGRAD – Saobraćaj na putevima u Srbiji je pojačan uoči uskršnjih praznika, a najopterećeniji su autoputevi ka jugu, severu i zapadu Srbije, a slično je i na magistralnim putevima turističkim destinacijama, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima srpskih graničnih prelaza, zadržavanja su oko 30 minuta.

Na tertnim terminalima se na izlazu iz Srbije ka Madjarskoj na graničnom prelazu “Horgoš” čeka se oko 300 minuta, na graničnom prelazu “Kelebija” oko 240 minuta.

Na prelazima sa Hrvatskom se na graničnom prelazu “Batrovci” na izlazu čeka oko 600 minuta, a na prelazu “Šid” oko 300 minuta. I na graničnom prelazu “Bogojevo” čeka se oko 300 min.

AMSS navodu da je zadržavanje posledica mera pojačane granične kontrole, koju granični organi Hrvatske sprovode nad svim teretnim motornim vozilima na ulazu u Hrvatsku, a slično je sa Madjarskom.

Danas i sutra od 8.00 do 17.00 zbog radova na popravci kolovoza saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila na deonici Pranjane â?? Trbušani.

Danas od 9.00 do 15.00 izvodiće se radovi na poboljšanju javnog osvetljenja, na autoputu kroz Beograd, kod “Beogradske arene”, u smeru Beograd â?? Šid, u dužini od 100 metara, a u toku radova će privremeno biti zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka.

(Beta)

Exit mobile version