Prijepolje – Prijepoljski taksista Samir Kozica brutalno je pretučen u četvrtak u ranim jutarnjim časovima u blizini Železničke stanice. Na njega su dok se nalazio u vozilu nasrnula dvojica napadača i naneli mu teške telesne povrede zbog kojih je prevezen u bolnicu. Kako saznajemo u policiji napadači su identifikovani i uhapšeni, njih će tokom popodnevnih časova saslušati tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Prijepolju nakon čega će se znati da li će i ostati u pritvoru. U firmi taksi “S” čije Kozica bio radnik kažu da ovo nije prvi put da se njihovi radnici nađu na meti napadača, međutim i da je ovo bio najbrutalniji napad do sada.

Napad na taksistu dogodio se oko 3.30 na stajalištu kod Železničke stanice u Prijepolju.

– Jedan momak koga sam prvi put video u životu, i jedan koji mi je, koliko se sećam, nekada tražio da ga besplatno vozim, prišli su mi i tražili cigaretu. Rekao sam im da nemam. Zapravo, imao sam još samo nekoliko a nisam mogao da im dam jer su mi trebale, – kazao je za Novosti Samir Kozica.

Vlasnik “S” taksija Hamlet Sadović kaže da su njegovi radnici često na meti huligana i da su njegova vozila u više navrata trpela štetu.

– Moj vozač je prebijen dok je bio na radnom mestu. Lica koja su ga napala su višestruki prestupnici i dobro su poznata policiji, od koje očekujem brzu reakciju. U suprotnom poručujem da ću se samoorganizovati i da ću braniti od huligana kako svoju teško stečenu imovinu tako i živote svojih radnika – sa ogorčenjem priča vlasnik “S” taksija Hamlet Sadović i dodaje da su mu samo tokom poslednjih nekoliko meseci u više navrata vozila bila oštećena od strane raznih huligana.

PP Media