BEOGRAD – Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da u Vladi Srbije ima nesuglasica, kao i u svakom drugom timu i dodala da tim nesuglasicama ne treba opterećivati gradjane Srbije.

Brnabić je kazala da u ovom trenutku postoje tri važne stvari koje se nalaze na stolu Vlade Srbije, ali nije precizirala o čemu je reč, i dodala da to treba da bude fokus, a ne nesuglasice.

“Nesuglasica ima koliko ima i u svakom drugom timu. Svi mi radimo u nekom timu, postoje različita mišljenja, nesuglasica, ljudi smo i postoje rasprave, ali ništa više nego u nekom drugom temu i to ne treba da bude tabu tema”, rekla je Brnabić za televiziju Pink. ;

Ona je rekla da rekonstrukcija Vlade nije tema ni danas, kao i da je bila odlagana ;zbog mogih drugih stvari koje je trebalo regulisati.

“Rekonstrukcija Vlade jeste tema koju smo pomenuli pre nekog vremena i nakon toga su se desile ozbiljne nestabilnosti na Kosovu i Metohiji i na prvom mestu je nacionalno jedinstvo, pa jedinstven tim u Vladi, zatim podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da nadje kompromisno rešenje oko normalizacije odnosa sa Prištinom, tako da je rekonstrukcija morala da ustupi mesto tome i ona ni danas nije tema”, precizirala je premijerka.

(Beta)