Ubijen Gorgija Gorg Darmanović (58) crnogorski državljanin, bavio se švercom dijamanata i bio je blizak sa sada pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom. On je nedavno stigao u Beograd iz Johanesburga, gdje je rođen i gdje je živio. Takođe, bio je blizak i sa Đorđem Giškom Božovićem. Darmanoviću su napadači, koji su bili na skuteru, pucali u glavu, a zatim su pobjegli. Jedan je pucao u njega u prolazu između zgrada u blizini Prvog Osnovnog suda na Novom Beogradu, a drugi ga je čekao na skuteru. Nakon pucnjave, pobjegli su u pravcu Zemuna, tvrde očevici.

Interesenatno je da je Darmanović ubijen desetak dana nakon što je u Johanesburgu likvidiran Milan Đuričić, ubica Željka Ražnatovića Arkana.

Kako javljaju beogradski portali, očevici tvrde da je na čovjeka pucano sa leđa. Novinarka RTS Milica Milosavljević je jedan od očevidaca pucnjave. Ona je, kako je rekla kolegama novinarima na licu mesta, čula pucnje i izletjela napolje. Tada je vidjela da čovjek leži u lokvi krvi i pozvala policiju i Hitnu pomoć. Ubistvo se desio u blizini dječijeg igrališta koje je 30 metara dalje, a u neposrednoj blizini je i pijaca. Darmanović je rođen u Johanesburgu, a bavio se švercom narkotika.

(borba)