Na prvoj večeri Heineken Dance Park Festivala, koji se po prvi put održava na originalnoj lokaciji na parkingu Fashion Park outlet centra u Inđiji, uživalo je više od 7000 rejvera!

Mega-rejv pod otvorenim nebom nije pokvarila čak ni kiša koja je toliko najavljivana, pa su svi koji su krenuli put Inđije definitivno doživeli pravu letnju festivalsku groznicu. Hedlajneri prve večeri, Umek i Reinier Zonneveld, pobrinuli su se da oduševe masu koja se prvi put skupila na ovoj jedinstvenoj i do sada nedovoljno istraženoj rejv-lokaciji.

Ako je sudeći po reakcijama na prvu noć festivala, na kome je pored hedlajnera Umeka i Reinier Zonnevelda nastupila fantastična domaća podršk koju su činili Lea Dobričić, Ilija Đoković, Kristijan Molnar, Concrete DJz, Vuk Smiljanić i Kid Kimi, pravo ludilo nas tek očekuje. Drugi dan festivala rezervisan je za dve velike techno zvezde – Ten Walls-a i Oxiu, Petra Dundova koji će rejverima prirediti live, kao i sjajne momke sa lokalne scene – TKNO; Andrew Meller-a i John Belk-a. Očekujemo da ništa neće pokvariti dobro raspoloženje i festivalsku magiju stvorenu već prvog dana festivala.

Dance Park Festival nastao je udarom dve techno sile, beogradskog RAVELUTION-a i novosadskog Green Love Festivala. Ovom fuzijom rodio se novi festival elektronskog zvuka, jedinstveni muzičko-scenski doživljaj – mega rejv pod otvorenim nebom koji okuplja najprestižnije svetske DJ-eve.