Emina Jahović i Mustafa Sandal su se pre nekoliko dana i zvanično razveli, a ona ne krije da joj nije svejedno  pri pomisli da Mustafa nađe drugu partnerku.

– Naravno da mi neće biti svejedno kada Mustafa nađe nekog, kao  što ni njemu ne bi bilo da me vidi s drugim čovekom. Ali to je normalna stvar i kada smo se razvodili, znali smo da će i to jednoga dana morati da se dogodi – rekla je Emina za kanal IDJ.

Pazarka je objasnila da je njihovim sinovima Yamanu i Yavuzu  teško pao rastanak roditelja i raspad porodice, ali da su se sada navikli na novonastalu situaciju.

– Žena mora da bude jaka i snažna zbog dece i sebe same. Nemam alternativu da budem slaba. Yaman i Yavuz su sada dobro, na početku je sve bilo teško. Nijedan razvod ne može da usreći čoveka, već samo da ga rastuži. Optimista sam i očekujem neki novi život nakon svega – poručila je Emina.

Kako su pisali turski mediji, Emina je posle razvoda dobila luksuznu vilu u Istanbulu vrednu 16 miliona eura, a Mustafa joj je ustupio i muzički studio vredan četiri miliona.