ČAČAK – U direktnom sudaru dva putnička automobila, sinoć su na putu Čačak – Mrčajevci kod Mojsinja poginule četiri osobe, a dve su povređene.

Dva brata i dve radnice smrtno su stradali u ovom udesu na Ibarskoj magistrali, vraćajući se sa posla.

Kako Glas zapadne Srbije saznaje, poginuli su Milija Paunović (21) iz Bumbarevog brda i njegov brat (24) čije ime još nije objavljeno, Bojan Lazović (24) iz Bresnice i Ivana Joković (33).

Povređene su Jelisaveta Stanojević (28) i Gordana Simić (36), obe iz Mrčajevaca.

Petoro od njih, izuzev Paunovićevog brata, bilo je zaposleno u preduzeću za preradu papira “Kamelija” u Donjoj Trepči, i vraćali su se kućama iz druge smene.

Tragedija se dogodila u mestu Mojsinje sinoć oko 23.15, kada je na njihov automobil, kojim je upravljao Paunovićev brat, došavši po njih da ih preveze do kuća i krećući se u pravcu Mrčajevaca, iz suprotnog smera naletela “škoda oktavija”, pod okolnostima koje će utvrditi istražni organi.

Došlo je do direktnog sudara u kome su, pored četvoro mrtvih, dve radnice „Kamelije” zadobile povrede, zbrinute su u Opštoj bolnici u Čačku i van životne su opasnosti.

Vlasnik „Kamelije” Milovan Stevanović kazao je za Glas zapadne Srbije da je čitav kolektiv potresen tragičnom vešću i da su stradali bili izuzetni ljudi i radnici.