BEOGRAD – Od ranih jutarnjih sati nastavljena je potraga za nestalim novinarem Stefana Cvetkovićem i detaljna pretraga terena u Beloj Crkvi, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Više desetina pripadnika Žandarmerije, koji su još juče uključeni u potragu, trenutno pretražuju priobalje Šaranskog jezera i Šljunkare, nekoliko ronioca pretražuje Šaransko jezero, a kako se navodi u saopštenju Helikopterska jedinica MUP-a Srbije i danas nadleće iznad Bele Crkve, kako bi pomogli kolegama iz drugih organizacionih jedinica u ovoj potrazi.

Mup navodi i da su njihovi pripadnici tokom cele noći radili su na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za nestanak novinara Stefana Cvetkovića

Policijskoj stanici Bela Crkva preksinoć je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putnicko vozilo marke „polo“ na kome su otvorena vozaceva vrata i upaljena svetla.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon cega ja utvrdeno da je rec o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetkovic, a koje je vlasništvo njegovog oca.

O ovom dogadaju odmah je obavešteno nadležno tužilaštvo, a policija je odmah raspisala potragu za Stefanom Cvetkovicem.

Cvetkovic se proteklih godina u više navrata žalio da mu prete razliciti politicko-tajkunski mocnici.

Kako je, ranije saopšteno iz novinarskih udruženja, on je u poslednje vreme bavio osetljivim temama, izmedu ostalog i ubistvom Olivera Ivanovica.

Foto:MUP