BEOGRAD – Nakon dužeg vremena slavna pevačica je dala svoj prvi intervju o nemilom događaju koji joj se desio u stanu na Dedinju. Naime, prema optužnici koju je podnela protiv Luke Lazukića, Nataša Bekvalac je brutalno prebijena u stanu, nakon čega je prijavila slučaj policiji i podnela zahtev za razvod.

Nataša Bekvalac je iznela nove detalje iz svog privatnog žitova i kaže da je trenutno najviše fokusirana na odgajanje svoje dece.

“Pomešane su mi emocije jako, ne mogu da kažem da sam srećna, a ne mogu da kažem ni da sam tužna. Svakako je dobar osjećaj”, rekla je pevačica.

Na pitanje novinara da li se nekad pita zašto je sve moralo tako, Nataša dodaje:

“Verovatno ti bog da sudbinu koja je baš tvoja i koja je najbolja za tebe. Stvari se uvek dešavaju onako kako treba da se dese. Verovatno je ovo bilo najbolje za mene. Ja sam generalno vrlo ranjiva osoba. Mislim da i vi znate kakav sam tip. Ja sam neko ko je jako emotivan”, priča Nataša.

Na pitanje da li se Luka interesuje za bebu, evo šta je rekla:

“Bezveze je da me pitate nešto što znate da će me povrediti”, odgovorila je pevačica, a evo šta je dodala o odnosu Hane sa sestrom:

“Hani je ispunjena najveća želja i nema nikakve ljubomore, toliko pomaže, toliko je velika, zrela… Nas tri smo stvarno dobar tim! Katja je dobra beba koja se smeje od jutra do mraka, ne znam da li ćete mi verovati, ali mi ne znamo kako ona plače’”.

Bekvalčeva je još dodala:

“Osoba sam koja ne voli mnogo da gleda unazad, jer ne mogu ništa da promenim, a kad ne mogu nešto time gubim energiju i snagu koju mogu da iskoristim mnogo kreativnije. Ja sam snagu dobila tek sada!’’, rekla je za Kurir.

 

Foto: Predrag Dedijer / RAS SRBIJA