Četvorica učenika srednje škole Resursni centar “Dr Peruta Ivanović” u Kotoru, pretukli su školskog druga jer nije znao  da otpeva pesmu “Od Topole pa do Ravne Gore”.

Brutalno vršnjačko nasilje četvorice Kotorana nad školskim drugom desilo se pre nekoliko meseci, a videosnimak je tek sada dospeo u javnost, piše portal Trebinjelive.info.

Na video snimku se vidi kako trojica đaka udaraju svog školskog druga svaki put kada ne bi znao da ponovi stihove pomenute pesme. Nasilnici su prestali sa udaranjem tek kada je nesrećni mladić počeo da jauče i da se savija od bolova.

Nadležni su obaviješteni o ovom slučaju, ali tužilaštvo nije preduzelo nikakve radnje. Napadnuti mladić se u školsku klupu vratio tek pre 15-ak dana, kada su nasilnici izbačeni iz škole.

Slučaj je kulminirao i na ulici u Kotoru, kada je otac napadnutog mladića sreo oca od inicijatora ovog brutalnog nasilja, koji mu je, umesto da mu se izvinjenja ponovo pretio.

“Ne znam šta mi se tada dogodilo, ali kao da mi je pao mrak na oči. Nažalost, nisam uspeo sam sebe da iskontrolišem, udario sam ga i polomio mu nos i jagodičnu kost”, izjavio je otac napadnutog mladića.

CdM/indeksonline