BEOGRAD – AMS Osiguranje saopštilo je danas da je unapredilo svoje usluge tako da građani putno zdrastveno osiguranje mogu da završe ne izlaceći iz svojih kuća, putem kompjutera na sajtu ovog osiguranja.

Sve što je potrebno da se uradi je nekoliko minuta vremena i u samo nekoliko koraka, moguće je ugovoriti Putno zdravstveno osiguranje, pre nego se krene na godišnji odmor.

“Na taj način uštedećete ne samo vreme, već i novac, jer vam u promotivnom periodu odobravamo čak 30 odsto popusta ukoliko se odlučite da na ovaj način ugovorite Putno zdravstveno osiguranje. Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, koštati svega 735 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na odmor idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period”, poručuju iz AMS Osiguranja.

Oni apeluju na svest građana da je rizik da se iznenadno razbole ili pretrpe nezgodu dok su na putu veliki, a troškovi lečenja u inostranstvu još veći.

“Zato ne prepuštajte stvari slučaju, već zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kod nas i osigurajte se da ćemo troškove hitnih medicinskih intervencija, lekova i medicinskih pomagala, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja, umesto vas platiti mi”, navodi se u saopštenju.

Inače, detaljno uputstvo za onlajn zaključivanje polise Putnog zdravstvenog osiguranja moguće je naći na sajtu webshop.ams.co.rs.

Za više informacija građani mogu pozvati broj telefona 0800-009-009.

Tanjug