GRAČANICA – Policija u Gračanici saopštila je da je beživotno telo, nađeno juče u naselju Padalište, identifikovala kao mušku osobu srpske nacionalnosti B.P. i navela da se za sada sumnja na samoubistvo.

RTK na srpskom jeziku prenosi da je šef istražne jedinice Boban Simonović izjavio da je policija u Gračanici u subotu nešto pre podneva obaveštena o slučaju, dodajući da je sa policijom na lice mesta izašao i dežurni lekar Hitne pomoći koji je konstatovao smrt.

“Istražne jedinice naše stanice su izašle na lice mesta i uočile telo, ne znamo za sada pod kojim okolnostima, ali su videli da je bilo obešeno o orah. Sve jedinice koje su potrebne u ovakvim slučajevima su izašle na lice mesta, kao i državni tužilac. Urađen je uviđaj i telo je prebačeno na sudsku medicinu u Prištini gde se očekuje da u toku sutrašnjeg dana bude urađena obdukcija, kada verujem da ćemo imati više informacija o tome na koji način je došlo do smrti”, rekao je Simonović.

RTK na srpskom jeziku je u subotu objavila da su radnici angažovani na održavanju manastirskog vinograda u naselju Padalište u Gračanici pronašli beživotno telo muške osobe.