Naslovna EXTRA Kolinda osvojila svet

Kolinda osvojila svet

Ceo svet je,  osim Vatrenima, oduševljen i navijanjem predsednice, Kolinde Grabar Kitarović, koja je u Moskvi pri dodjeli trofeja Svetskog prvenstva jedina nosila dres svoje reprezentacije.

Oduševljenje hrvatskom predsednicom širi se društvenim mrežama.

“Kolinda Grabar Kitarović, bili ste divni i graciozni i o tome govorim svim svojim prijateljima. Žao mi je što ste izgubili, ali osvojili ste srca širom sveta”, stoji u jednom komentaru.

“Najbolja fotografija na internetu. Hrvatska predsednica briše suze sa lica Luke Modrića, nakon fantastičnog nastupa na Svetskom prvenstvu”, stoji u drugom.

Fotografija zagrljaja predsednice i Luke Modrića očito je oduševila brojne ljubitelje fudbala. Među njima je bio i novinar BBC-ja, Vilijam Li Adams.

“Toplo mi je oko srca kad vidim predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović kako s ljubavlju sve grli, dok kiša pljušti. Reči ne mogu opisati ono što je ona dala milionima ljudi koji su s njom podelili taj trenutak”, stoji u jednom komentaru.

 

“Francuska je osvojila utakmicu, ali Kolinda je osvojila svet!”, napisao je jedan na Twitteru.

 

“Hrvatska je predsednica bez sumnje jedna od zvezda ovog prvenstva, iako nije igračica. Bila je tamo s fanovima, grlila sve igrače i pokazala sjajnu ličnost”, stoji u jednom komentaru.

 

Exit mobile version