Lovefest – Do početka dvanaestog izdanja Heineken Lovefesta ostalo je tačno 5 dana, a večeras u ponoć završava se prodaja četvorodnevnih kompleta, koji su munjevitom brzinom planuli u poslednje dve nedelje.

Zbog velikog interesovanja za festival, u prodaji će ostati trodnevne i dnevne ulaznice, a svi oni koji su već sada sigurni da će na festivalu ljubavi provesti sva četiri dana svoju kartu po povlašćenoj ceni mogu da kupe u svim poslovnicama Eventima ili Gigs Tixa ili naruče putem sajta www.lovefest.rs još samo danas do ponoći.

Ograničenom prodajom četvorodnevnih kompleta Lovefest je još jednom pokazao da je kvalitet uvek ispred kvantiteta i da je želja da se svi dobro zabave i provedu jedina vodilja u organizaciji događaja koji stvara nove i zajedno sa postojećim klaberima, gradi pravu elektronsku scenu u Srbiji. Tako, kao i prethodnih godina, i ovog leta od 2. do 5. avgusta u Vrnjačku Banju stiže samo krem svetskog klabinga i izvođači među kojima su čuveni Jamie Jones, legendarni Sven Vath, miljenici srpskih klabera Pan-Pot, Seth Troxler, Stephan Bodzin, Nicole Moudaber I više od 100 izvođača iz celog sveta.

Da podsetimo, osim što traje dan duže Heineken Lovefest ove godine ima I binu više, pa će tako svi klaberi imati priliku da se provode na dobro poznatom Fire Stage-u, đuskaju na Energy Stage-u, budu jedan od 99 posetilaca najmanje bine na svetu 99 Stage-a, ili posete novu Smirnoff Blow binu, na kojoj nas čekaju tehno velikani Kenny Larkin, Derrick May i mnogi drugi.

Za one kojima večernji program nije dovoljan tu je i H2O Stage, bina na jednom od najvećih bazena u zemlji, na kojoj će velikim after partijem biti 6. avgusta biti obeležen kraj dvanaestog izdanja festivala ljubavi.

E.Ć.