Lovefest – Za samo nekoliko sati otvaraju se kapije do sada najvećeg izdanja Heineken Lovefesta. Za četiri dana od 2. do 5. avgusta, zaljubljenici u elektronski zvuk biće u prilici da na pet bina čuju više od 150 izvođača.

Čak tri prestižna artista otvaraju Heineken Lovefest Fire Stage

Fire binu prve večeri zapaliće čak tri headlinera, Stephan Bodzin sa svojim live nastupom za koji mnogi kažu da je kao sa druge planete. Posle njega di-džej pult preuzima kraljica techno zvuka, Nicole Moudaber, a čast zatvaranja prve večeri na Fire bini pripalo je izvođaču sa dugom i veoma poštovanom karijerom iza sebe, Dubfire-u.

Smirnoff Blow Stage techno tonovima otvara prvo festivalsko veče

Sa najnovije bine ovogodišnjeg Heineken Lovefest izdanja, prve festivalske noći zabrujaće teški techno tonovi, koje će puštati Len Faki, Matrixxman, Blawan, a muzički će uobličiti potpuni doživljaj uz nesvakidašnji izgled bine u čijoj scenografiji se nalaze veliki industrijski ventilatori.

Ultra Energy Stage na novoj lokaciji

Ultra Energy Stage poznat po svom istančanom underground klupskom zvuku, ove godine veoma zaslužno, dobila je svoju novu lokaciju. Već prve večeri ova bina opravdaće svoju reputaciju imenima same krune svetskog underground-a, Robert Bergmanom i Optimom.

Lovefest tokeni i ove godine jedina valuta festivala ljubavi

Kao i prethodne godine i ovog leta na Lovefestu hrana, piće, suveniri i razne usluge i aktivnosti moći će da se plate jedino Lovefest tokenom. Tokeni će od početka, pa do kraja zvaničnog dela programa tokom sva četiri dana moći da se kupe u Token kućicama, koje će biti postavljene po čitavoj festivalskoj lokaciji.

Festivalske kapije otvorene od 20h

Tokom sva četiri festivalska dana muzički program na H2O Stage-u počinje već od 12h i traje do 18h, a nešto kasnije u 20h, otvaraju se kapije festivala ljubavi na kome noćni program traje sve do čak 10h ujutru.

Još mali broj karata na ulazu

Svi posetioci Heineken Lovefesta moći će svoje karte da zamene narukvicama svakog dana na INFO pultovima koji se nalaze na tri lokacije u Vrnjačkoj Banji. Takođe, oni koji žele da kupe kartu na licu mesta, moći će to da urade u istom periodu.