SARAJEVO – Vrlo brzo na sve je reagovao Muharemov sin Durmiš koji je sve svoje pratioce obavestio da je njegov otac živ i zdrav

Kao bomba odjeknula je vest da je umro Muharem Serbezovski! Objavio je to jedan od portala tvrdivši kako je preminuo u bolnici u Skoplju i to nakon kratke i teške bolesti u 67. godini
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

On je, kako su napisali, 10. septembra imao moždani udar te je premešten navodno u bolnicu. Odmah potom Muharemove kolege su počeli da objavljuju statuse u kojima se opraštaju od njega.

Vrlo brzo na sve je reagovao Muharemov sin Durmiš koji je sve svoje pratioce obavestio da je njegov otac živ i zdrav te da je ovo što je objavljeno u najmanju ruku nebuloza ali i veliki bezobrazluk.

Vrlo brzo video porukom se oglasio i sam Muharem koji je dao izjavu te umirio na hiljade svojih fanova.

– Evo upravo sam stigao iz Beograda u Sarajevo. Živ sam i zdrav i, nadam se, još dugo godina ću da vam pevam, da stvaram, da vas volim i poštujem. Slušaćete još godinama Muharema Serbezovskog!

Kad ONAJ gore odredi, tek onda idem. A to što pišu, džaba im, mene to uopšte ne tangira – izjavio je Muharem.


Indeksonline.rs/expressmag.ba


Redakcija portala indeksonline.rs se izvinjava porodici Serbezovski zbog prenete vesti portala federacija.ba koja se ispostavila netačnom.