SEA DANCE – Listi izvođača na Sea Dance festivalu pridružiće se i krosover sastav iz Niša Stereo Banana, internacionalna DJ zvezda Vito Mendez, kao i podgorički DJ Lado Raičković

Bajaga i instruktori, Rambo Amadeus i majstori latino zvuka nastupiće na ovogodišnjem petom jubilarnom Sea Dance festivalu koji se od 30. avgusta do 1. septembra održava u Buljarici, saopštio je Sea dance tim.

“Plejadi ovogodišnjih kultnih imena, hitmejkera i izvođača svjetske i regionalne muzičke scene na ovogodišnjem petom jubilarnom sea Dance festivalu pridružiće se i bend čije je ime neraskidivo vezano za rock ovih prostora, sastav Bajaga i Instruktori. Momčilo i ekipa stižu na glavnu festivalsku binu, u subotu 30. avgusta da zajedno u horu sa fanovima zapevaju neke od najvećih hitova koji su ih smestili u sam vrh rok scene kao i neke od numera sa aktuelnog albuma “U sali lom”.

Istog dana na glavnu festivalsku binu i plažu Buljarica stiže i Rambo Amadeus.

“Publika ovogodišnjeg festivala imaće priliku da čuje neke od njegovih sjajnih numera “Balkan boj”, “Urbano, samo urbano”, “Euro neuro” i druge”, kazali su iz Sea Dance tima.

Listi izvođača na Sea Dance festivalu pridružiće se i krosover sastav iz Niša Stereo Banana, internacionalna DJ zvezda Vito Mendez, kao i podgorički DJ Lado Raičković.

“Uzbudljivo će biti i na Latino bini, gde će talas zavodljivih latino ritmova dalekih i egzotičnih zemalja zapljusnuti tirkiznu uvalu Buljarice u Budvi, a magija atmosfere karnevala uz izuzetno energične plesove salsa, mambo, merengue, Rumba, bachata, bomba, plena učiniće festivalske dane i noći još vrelijim. Na Sea Dance stižu miljenici publike Choma, DJ Sesha, Sambakinhas, koji će uz razigrane performanse zabavljati publiku u petak 31. avgusta i subotu 1. septembra tokom dnevnog i večernjeg programa festivala.  I to nije sve, ljubitelje dobrog zvuka očekuje i Silent disco uz muziku koju će za sve posetioce puštati Milan Kovačević, Dirty, i Mr Fanatik”, rekli su iz Sea dance tima.

U saopštenju se navodi i da su svoje nastupe na petom jubilarnom izdanju Sea Dance festivala koji će biti održan od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra plaži Buljarica u Budvi potvrdili Nile Rodgers & Chic, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Alice Merton, Dax J, Lost Frequencies, Burak Yeter, Antigone, Francois X, Shlømo, Eagles & Butterflies, Filatov & Karas, Sofia Rodina, Marko Nastić, PTU Live, Hladno pivo, Van Gogh, Marko Louis, Sajsi MC , Krešo Bengalka, Vojko V, Who See, Bassivity Showcase, Lag, Vakat AKA Aleksandar Grum, Forest People, Gillerz & Be Good, Ilija Đoković, Sugar Lobby, Monosaccharide, Bodzie, Popi Divine, Mr. Lekka, Branko Vuković, Buba, Vegim & Flekitza, Ana RS, TZ Project, ČX, Sabinaa, Jan De R, Danny Cruz, Rosske, Oysha, Mirko i Meex, Lucky Dee, Cavin Viviano, Mark funk, Vll & Vash, Drop Department, Divolly & Markward i mnogi drugi.

“Peščana i šljunkovita obala obgrljena pojasom borove i listopadne guste šume i tri stotine godina starim maslinjakom, čini Buljaricu pravom zelenom oazom i savršenom lokacijom za duge letnje festivalske noći, praćene sjajnim dnevnim žurkama uz najbolje društvo, koktele i zvuk talasa. Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori, Sea Dance je obezbedio organizovan autobuski prevoz iz gotovo svih crnogorskih gradova ka plaži Buljarica u vrijeme trajanja festivala, koji će se odvijati svakodnevno od 30. avgusta do 02. jula. Više informacija o programu festivala, prevozima, smeštaju mogu se pronaći na zvaničnom sajtu www.seadancefestival.me“, piše u saopštenju Sea dance tima.

Ulaznice po promo ceni samo do srede 22. avgusta!

“Kompleti ulaznica za tri dana festivala mogu se kupiti po ceni od 24.99 eura, samo do srede 22. avgusta. U prodaji su i dnevne ulaznice i to po ceni od 14.99 eura pojedinačno. Pored redovnih ulaznica, u prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu ovogodišnjeg festivala. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživaće pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamenu narukvica, zasebnog ulaza na festival kao i pristupa VIP terasi. Cena jednodnevne VIP ulaznice za prvi dan iznosi 40 evra, a drugi i treći dan pojedinačno 60 evra. VIP Gold paket ulaznica za sva četiri dana iznosi 100 evra. Od juče se ulaznice mogu kupiti i na Trgu u Starom gradu u Budvi, na info pultu festivala, gdje će svi zainteresovani moći da dobiju informacije o festivalu, kupe ulaznice ali i dobro se zabave kroz nagradne igre. Kompleti ulaznica, dnevnih ulaznica, kampa kao i VIP karata mogu se kupiti u prodajnoj mreži GIGSTIX Montenegro na 54 prodajna mesta u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance dostupan je na zvaničnom sajtu: www.seadancefestival.me“, zaključuje se u saopštenju Sea dance tima.


indeksonline.rs