Sea Dance festival počinje večeras od 19 časova i traje do nedelje ujutro. Prvi posetioci pristigli su u kamp, kao i na plažu Buljarica kod Budve.

Program prve večeri, 30. avgusta, na glavnoj bini počinje oko 20 sati, a na novoj festivalskoj lokaciji nastupiće beogradski kantautor Marko Luis, kao i bend Van Gog. Glavna zvezda večeri, Najl Rodžers i njegov bend Chic izaći će na binu nešto posle 23h.

Nakon ponoći stiže Lost Frikvensis sa hitovima “Crazy”, “Beautiful life”, “Reality”, “Are You With Me”, a sledi DJ Burak Yeter. Splitski hip-hoper Vojko V zarolaće rime oko 4 sata ujutro, a publika će prve zrake sunca dočekati uz Kreša Bengalku i kotorski tandem, domaćine festivala Who See.

Na No Sleep bini će, uz regionalna i domaća klupska imena, nastupiti Shlømo, Antigone, i Francois X. No Sleep bina, kao i TDI bina, Aqua Viva Latino i Huawei Silent Dance bina, biće smeštene na samoj plaži.

Na festivalu će nastupiti brojni izvođači, među kojima su i Nina Kraviz, Dimitri Vegas&Like Mike, Paul Kalkbrenner, Alice Merton, Bajaga i Instruktori, Rambo Amadeus, Filatov&Karas, Hladno pivo, Bassivity Sound System, Marko Nastić, Sajsi MC, Dax J, Eagles&Butterflies, Sofia Rodina i mnogi drugi, a satnica je dostupna na sajtu festivala.

Trodnevnu ulaznicu za Sea Dance moguće je kupiti na kapijama festivala po redovnoj festivalskoj ceni od 40 evra. Cena dnevnih ulaznica je 20 evra, a ulaznica za kamp košta 30 evra.