Naslovna EXTRA Pazarac odigrao najluđi tiket u kvalifikacijama LŠ! Pogodio 29 parova

Pazarac odigrao najluđi tiket u kvalifikacijama LŠ! Pogodio 29 parova

NOVI PAZAR – MOZZARTOV kladilac iz Novog Pazara je u četvrtak imao jasan rezon: biće golova u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Na tiket je stavio čak 30 parova iz ovog takmičenja, na 28 je tipovao da će pasti bar dva gola (2+), na jednom da će pasti četiri gola (Bešiktaš – B36), a na jednom da će gost postići bar dva gola (TM2 2+ na Laci – Molde). Učinak – impresivan: 29 zaokruženih parova, a taj jedan koji nije odigran je u Jermeniji, gde je Sutjeska iz Nikšića posle poraza od 0:1 kod kuće u prvom meču gostovala Alaškertu. Izveštaji govore da se ekipa iz Crne Gore žestoko ispromašivala, dok je domaćin bio veoma zadovoljan sa 0:0, i nije se preterano trudio da ugrozi goste. Na kraju, zbog nepreciznosti, Sutjeska je ostala bez plasmana u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a našeg igrača ostavila je bez dobitka od milion i po dinara.

Na uloženih 400 dinara s kvotom 2.779 potencijalni dobitak iznosio je 1.500.673 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 389.061 dinar, odnosno 35% na 10 odigranih parova bez konačnog ishoda s kvotom 1,35 ili većom.

Pošto je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je više od 999, ovaj igrač podigao je STO PUTA VEĆU SUMU OD ULOŽENE, u ovom slučaju vrlo dobrih 40.000 dinara.

Exit mobile version