NOVI PAZAR – Kulturni centar Novi Pazar i u 2018. godini nastavlja sa 3D projekcijama – premijerama filmova, koje će se, kao i do sada, održavati u Koncertnoj dvorani.

Ljubitelji filmske umetnosti će, u mesecu avgustu, moći da uživaju u projekcijama sledećih filmova:

’’Hotel Transilvanija’’ – 3D – 30. avgust 2018. godine sa početkom u 17.00h
U trećem nastavku ovog animiranog filma za mališane omiljena porodica čudovišta kreće na porodični odmor. Međutim ovaj odmor se ubrzo pretvara u niz neprilika za čitavu porodicu.

’’Patrik’’ – 2D – 30. i 31. avgust 2018. godine sa početkom u 19.00h
Ovu porodičnu komediju režirao je Mandie Fletcher baziranu na scenariju koji su napisali Vanessa Davies i Paul de Vos. Sarah Francis (Beattie Edmondson) je mlada učiteljica čiji je život pomalo haotičan. Sarina baka ostavi joj nešto što vrlo razmaženog mopsa Patrika. U početku, Sara na svakom koraku nailazi na probleme vezane za Patrika, ipak kada joj stvorenje kao što je Patrik, uđe pod kožu, njen život će početi da se okreće u drugom smeru.

’’Megalodon – predator iz dalekih dubina’’ – 30. i 31. avgust 2018. godine sa početkom u 21.00h
Megalodon je akcioni triler snimljen po knjizi Stiva Altensa. Kada se međunarodni podvodni centar, kog vode kineski naučnici, nađe na udaru nepoznate opasnosti dok na dnu Marijanskog rova stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći okeanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham).

’’Kristofere Robine gde si’’ – 2D – 31. avgust 2018. godine sa početkom u 17.00h
U novom filmu koji nam dolazi iz studija Dizni, pratimo životnu priču Kristofera Robina, sada kao odraslog čoveka i starih, omiljenih likova, Vinija Pua i njegove družine. Kristofer Robin je odrastao, ima svoju porodicu i svoj posao, ali životne obaveze udaljavaju ga od snova i bezbrižnosti života. U trenutku kada pomisli da nema izlaza iz kolotečine, ponovo se sreće sa starim drugom, Vinijem, koji će mu pomoći da vrati radost u svoj život.

Ulaznice po ceni od 300 din biće u prodaji na biletarnici Kulturnog centra od 28. avgusta (utorak) u periodu od 13.00h do 20.00h.


E.Ć.