Navijači Junajteda željno iščekuju nove igrače ali će dres sa brojem deset u nastupajućoj sezoni nositi jedan od „starosedelaca“.

Biće ovo vrlo napeta nedelja za navijače „Crvenih Đavola“. Naime, Murinjo je besan na upravu, u svađi je sa nekim igračima koji pokušavaju da odu, a ostalo je još samo tri dana do kraja prelaznog roka.

Portugalac želi defanzivca i krilo, a na „Old Traford“ su stigli Fred i Dalot. Pominju se odlasci Marsijala i Pogbe, a u tom slučaju bi bili u ozbiljnom problemu.

„Legendarna desetka“ je dobila novog vlasnika, u pitanju je Markus Rašford. Mladi Englez je prošao sve omladinske kategorije ovog engleskog kluba i zasluženo će nositi ovaj dres.

Rašford je debitovao 2015. godine, holandski trener Luj Van Gal mu je dao šansu da zaigra u prvom timu, a ovaj je uzvratio odličnim partijama. Tada je nosio dres sa brojem 39, dok je prošle sezone nosio dres sa broj 19. Za Junajted je odigrao ukupno 123 utakmice i postigao 32 gola.

Junajtedovi navijači su možda očekivali da će biti dovedena neka zvezda koja će obući legendarnu desetku, ali ni ovaj potez uprave ih neće razočarati jer je Rašford njihovo dete.

Poslednja dva igrača koja su nosila „desetku“ su Ibrahimović i Runi.