NOVI PAZAR – Komemorativnom sednicom danas je odata pošta zameniku osnovnog tužioca u Novom Pazaru Relji Petroviću (63) koji je poginuo u utorak veče u saobraćajnoj nesreći u blizini Sjenice.

Sednici su prisustvovali članovi porodice, prijatelji i kolege Petrovića, a od njega se govorom oprostio osnovni tužilac Nermin Koškovac.

“Relja je rođen u selu Šušure, kraj Sjenice, u čestitoj porodici od koje je stekao ljudske vrline koje je životom još više učvrstio. Sa lakoćom je prihvatao svaku pravnu dilemu i za svaku je imao rešenje. Na njegovom licu je uvek titrao osmeh uz koji nam je poručivao da se sve može, kad se hoće”, rekao je Koškovac.

On je dodao da je Petrović bio vrstan saradnik i prijatelj, ali i učitelj mlađim kolegama kojima je ostavio na stotine optužnica, rešenja i žalbi da im budu putokaz u daljoj karijeri.

Petrović je nastradao u direktnom sudaru sa kamionom na magistralnom putu Novi Pazar – Sjenice, u blizini sela Kneževac.

Iza sebe je ostavio suprugu i troje dece. Sahrana Relje Petrovića biće obavljena na groblju u selu Šušure u četvrtak u 13 časova.


Radiostolus