Vučić: Počeli smo da ostvarujemo snove,u narodu imali saveznika (livestram video)

BEOGRAD – Srbija je pre četiri godine bila na ivici bankrotstva, a danas je nada čitave jugoistočne Evrope, preneo je danas predsednik Aleksandar Vučić reči Klausa Švaba, osnivača Svetskog ekonomskog foruma, koje je izgovorio na zasedanju tog tela pre nekoliko dana u Kini.

“A,mi smo morali najpre da ozdravimo našu ekonomiju i to smo uspeli zahvaljujući vama, ali pre svega zahvaljujući građanima”, rekao je večeras Vucić obraćajujući se članovima Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Kako je rekao, uspesi su postignuti zahvaljujući građanima, posebno penzinoerima, koji su podneli najveći teret, a sad je doslo vreme da im sve to vartimo.

“Uspehe smo postigli zahvaljujući nasem narodu, koji je verovao u nase reforme više neg i nek naš funkcioneri”, primetio je Vučić, dodajući da je sve to postignuto jer su građani verovali da se rad vise isplati od lakih obećanja, a uprkos kritikama i podsmevanju.

“U mnogim gradovima još nismo uspeli dovoljno da uradimo, ali verujem da ćemo uspeti da sve naše snove ostvarimo”,poručio je.