NOVI PAZAR – „Grad Novi Pazar je iz budžeta izdvojio 330 miliona dinara za izgradnju infrastrukture, sređen je veliki broj ulica, a trenutno se radi u 24 ulice u Novom Pazaru“, rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac obilazeći asfalterske radove u Pljevaljskoj ulici. On je rekao da svi radovi, koji se ne završe u ovoj građevinskoj sezoni, biće nastavljeni sa prvim danima proleća.

Koliko je asfaltiranje Pljevaljske ulice značajno za svakodnevni život meštana potvrđuje i to da je veliki broj njih došao danas da pozdravi gradonačelnika Nihata Biševca i predstavnike Gradske uprave, koji su inicirali da se taj projekat, koji im je od velikog značaja i realizuje. Zahvalni su im što su dobili bolje uslove za život.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac je obilazeći gradilište u Lugu kazao da je Pljevaljska ulica jedna od brojnih, koje su planirane da se srede. Sve što ne bude završeno u ovoj građevinskoj sezoni, sigurno će se nastaviti sa prvim danima proleća. Biševac podseća da je retkost da grad od sopstvenih sredstava može da izdvoji novac za unapređenje infrastrukture.

“Lug je jedno od najlepših naselja u Novom Pazaru. Mi se radujemo, zajedno sa meštanima, svakoj asfaltiranoj ulici. Novi Pazar je jedno veliko gradilište, u ovom trenutku se radi na 24 lokacije u različitim delovima grada. Služi nas i vreme, pa možemo da asfaltiramo veći deo ulica u ovoj godini. U ovoj godini u planu je da se asfaltira preko 80 ulice. Sve što ne stignemo u ovoj godnini sigurno ćemo nastaviti sledeće, plan nam je da još više sredstava uložimo u infrastrukturu i naredne godine, kako bi što više ulica bilo asfaltirano, a samim tim stvoreni bolji uslovi za život građana”, rekao jeBiševac.

Biševac je na kraju dodao da asfaltiranje ulica nije deo nijedne kampanje, već da će predstavnici lokalne samouprave uvek raditi za dobrobit svih građana Novog Pazara.