NOVI PAZAR – Grupa Zukorlićevih ljudi, uglavnom sastavljena od upošljenika Islamske zajednice i njegove rodbine upala je danas na sednicu Skupštine Grada Novog Pazara – prenosi Regionalna televizija Novi Pazar.

Iako je Skupština grada usvojila Dnevni red u kojem su se našli i predlozi SPP-a, tridesetak Zukorlićevih pristalica odbilo je da napusti skupštinsku salu.

Usledio je sastanak šefova odborničkih grupa na kojem je Jahja Fehratović iz SPP-a odbio da se sednica normalno nastavi.
Predsednica Skupštine Ifeta Radončić (SDA) odredila je pauzu, a sednica će biti nastavljena čim se steknu normlani uslovi za rad gradskog parlamenta.

Šef odborničke grupe Sandžačke demokratske partije dr Muamer Bačevac ocenio je da je ovo još jedan pokušaj Muamera Zukorlića da koristeći se nasiljem izazove incidente u Novom Pazaru i tako pokuša da se vrati na političku scenu Sandžaka.
Današnja događanja su jedna u nizu režiranih političkih predstava Muamera Zukorlića i njegovih pomagača, koji po svaku cenu žele da mimo volje Bošnjaka Sandžaka nametnu svoje favorite na predstojećim izborima za BNV.


rtvnp.rs