PODGORICA/TUZI – Službenici Uprave policije MUP-a Crne Gore – Odeljenja granične bezbednosti Tuzi su, vršeći poslove na obezbeđenju državne granice, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, kontrolom vozila pronašli i oduzeli oko 50 kilogama opojne droge marihuana tipa skank. Osumnjičeni je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, službenici OGB Tuzi su, 25.10.2018. godine, u mestu Dinoša, zaustavili vozilo marke „Mercedes“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao D.R. (31) iz Podgorice. Pregledom vozila policijski službenici su pronašli i oduzeli dve veće pvc vreće u kojima se nalazilo 50 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine oko 50 kilograma.

Lice, vozilo i opojna droga su predati službenicima Odseka za borbu protiv droga radi daljeg postupanja. Opojna droga će biti upućena u Forenzički centar radi veštačenja.


Uprava policije CG