Trener rukometaša Novog Pazara Nedeljko Matić rekao je danas da će utakmica protiv gostujuće Kikinde u četvrtom kolu Superlige biti teža od prethodnog duela s Partizanom u Beogradu, koji su njegovi izabranici dobili sa 26:24.

“Pobeda na Banjici, uprkos malom broju zajedničkih treninga, izuzetno je važna zbog samopouzdanja. Drago mi je zbog igrača, grada i ovdašnje sportske javnosti. Ako odigramo kako možemo, slavićemo bez problema. Ustvari, pobedićemo sigurno, samo je pitanje da li lakšim ili težim putem”, rekao je Matić na konferenciji za novinare.

On će debitovati pred pazarskom publikom, kao i 37-godišnji levi bek Petar Žujović, koji je u prethodne dve sezone nosio dres pančevačkog Dinama.

“Pozivam sve da dođu i da nas podrže, imaće priliku da vide kako igra ova nova ekipa. Mi ćemo dati sve od sebe da pobedimo i na taj način se odužimo navijačima”, kazao je Žujović.

Kikinda je peti tim lige sa tri boda, dok osmoplasirani Novi Pazar ima bod manje.

“Sledi teška utakmica. Kikinda je prikazala dobru igru na otvaranaju sezone. Probaće da nas pobede, ali na našem terenu i uz pomoh publike možemo do trijumfa. Ne bi trebalo da bude većih problema”, ocenio je golman Pazara Janko Gemaljević.

Rukometna utakmica Novi Pazar – Kikinda na programu je u nedelju od 20.00 u dvorani Pendik.


rtvnp.rs