NOVI PAZAR – Trener odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da pred svojim navijačima pobedi Vojvodinu i odbrani trofej u Superkupu Srbije.

“Biće teško. Vojvodina je iznela planove i ciljeve, želi sve domaće trofeje i ima velike ambicije u Ligi šampiona. Definitivno će biti interesantan meč, a nadam se da uz dobru igru možemo da odbranimo pobednički pehar”, rekao je Zatrić.

Pazarci su na startu šampionata Srbije poraženi na domaćem terenu od beogradske Crvene zvezde sa 0:3, dok je Vojvodina u prvom kolu Superlige istim rezultatom slavila protiv Spartaka u Ljigu.

“Bez obzira na taj poraz, među favoritima smo za domaće trofeje, pa shodno tome očekujem veliku borbu s Vojvodinom. Ovo nije liga, o trofeju odlučuje jedna utakmica i sitnice mogu da presude. Prevagu možda donese trenutna inspiracija nekog pojedinca, publika, atmosfera, neki elemenat u igri ili otvaranje meča”, ocenio je Zatrić.

Utakmica odbojkaškog Superkupa između osvajača Kupa Srbije Novog Pazara i prvaka države Vojvodine zakazana je za utorak od 18.00 u dvorani Pendik.


Beta /Foto: Senko Župljanin