NOVI PAZAR – U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i relativno toplo, mestimično sa kišom. Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i na planinama ujutru i pre podne jak, a na jugu Banata povremeno i olujni, a po podne u slabljenju.

Najniža temperatura biće od 5 stepeni do 10 C, a najviša od 8 do 15C, saopštio je Republički hidrometeorološki život.

U Novom Pazaru oblačno. Povremeno slaba kiša. Najniža temperatura oko 6 a najviša oko 13 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u utorak biti hladnije, mestimično sa kišom. Tokom dana u planinskim predelima, kiša će prelaziti u susnežicu i sneg, a tokom noći ka sredi, uz dalji pad temperature, i u nižim predelima.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom. Vetar će ujutru i pre podne biti umeren i jak, po podne u slabljenju. Najniža temperatura oko 8 C, najviša oko 12 C.

U sredu će biti hladno i vetrovito sa snegom u celoj zemlji, sa umerenim i jakim severozapadnim vetrom. U centralnim i južnim krajevima očekuje se formiranje manjeg snežnog pokrivača.

Od četvrtka vrlo hladno sa slabim i umerenim jutarnjim mrazem i dnevnom temperaturom oko ili malo iznad nule, i uglavnom suvo, samo je ponegde moguće provejavanje slabog snega.