NOVI PAZAR – „Infrastrukturni radovi nikada nisu bili povezani sa izborima, već lokalna godinama već radi na poboljšanju uslova života građana“, rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac obilazeći asfalterske radove u Ulici Treće sandžačke brigade. Nihat Biševac je najavio još intezivniju građevinsku sezonu sledeće godine.

Glavna ulica III sandžačke brigade u naselju Hadžet asfaltirana je pre nekoliko godina. Ostao je da se sredi još jedan krak u dužini od 150 metara i on je danas urađen. Prethodno je sređena komunalna infrastruktura, a građani kažu da će im pristup do njihovih kuća sada biti mnogo lakši.

Obilazeći okupljene meštane naselja Hadžet gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac kazao je da se radovi na mnogim lokacijama izvode bez obzira da li je predizborna kampanja u toku ili ne. On dodaje da je do sada lokalna vlast realizovala brojne kapitalne i infrastrukturne projekte, a sve u cilju da se građanima stvore što bolje uslovi za život i dodao da radovi nikada nisu bili povezani ni sa jednim izborima.

Biševac je najavio još intezivniju građevinsku sezonu sledeće godine, jer je lokalna vlast spremila brojne projekte, koje će realizovati u narednom periodu.
Na mnogim lokacijama se izvode pripremni radovi za asfalt i danas se radilo u 18 ulica u gradu. Radnici Vodovoda i kanalizacije intezivno rade i na zameni vodovodne mreže, kao i izgradnji ostale komunalne infrastrukture, kako bi što veći broj ulica bio spreman za asfalt.