Beograd – U okviru jutarnjeg programa na TV Happy dok su u studiju Milomira Marića gosti bili Vojislav Šešelj, sin generala Ratka Mladića, Darko Mladić, član ruske Dume Pavel Dorohin, dogodio se neočekivani poziv. Naime, uživo u programu sin Ratka Mladića pozvao je svog oca putem telefona i pozvao ga da se obrati javnosti.

General Ratko Mladić javio se istog trenutka i putem telefonskog poziva pozdravio goste u studiju, a posebno lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

– Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe – rekao je general.

On je svog saborca iz haških dana pozvao da dođe da igraju šah, jer mu nedostaje da ga pobeđuje.

– Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7 na prema 1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova “Kosovka devojka” i loše je prošao – poručio je general Šešelju.

General Ratko Mladić imao je poruku za Šešelja i njegovog sina.

– Pozdravljam i tvog sina, i da znaš on će biti bolji od tebe, kao što je i Darko bolji od mene – rekao je general.

Kratko obraćanje iskoristio je i da uputi posebnu poruku i Pavelu i to na ruskom.

– Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, mnogo se šire ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili – poručio je za kraj general Ratko Mladić.