Naslovna ISTAKNUTO Kačapor: Formiraćemo BNV sa Samoopredljenjem, nema razloga da bude drugačije

Kačapor: Formiraćemo BNV sa Samoopredljenjem, nema razloga da bude drugačije

Novi Pazar – Nosilac liste “Vakat je” prof. Dr. Sait Kačapor, izjavio je za RTV Novi Pazar, da će ta lista formirati koaliciju sa Ugljaninovim Samoopredeljenjem i da ne postoji razlog da bude drugačije.

“Mi nemamo ni jedan razlog da kažemo da mi nismo pobednici, jer smo mi nezavisna lista sastavljena od stručnjaka koji se ne bave politikom. Na obe druge dve liste, su bili na čelu lideri pa je njihovo glasačko telo išlo za njihovim vođama” rekao je Kačapor.

On je kazao da predstavnici te liste nisu političari i da su ih podržale stranke u drugom delu kampanje kada su videli da ta lista vodi fer i korektnu kampanju.

Nema razloga da ne budemo zadovoljni iako smo mogli mnogo više da očekujemo. Mi smo očekivali da će veći broj ljudi da izađe na izbore i da baš ti koji nisu izašli su naši glasači.

Član predsedništva SDP Mirsad Jusufović kazao je gostujući u dnevniku RTV Novi Pazar da je ta stranka pre 15-ak dana podržala listu “Vakat je” prof dr Sait Kačapor i da je ispunjen cilj a to je da bez te liste nema formiranja BNV:

“Bez podrške jedne ovako velike partije kakva je SDP, lista “Vakat je” nebi imala nikakvu šansu, na ovaj način smo uspeli da ostvarimo ono što je bio cilj” rekao je Jusufović i dodao da će BNV biti vrlo konstruktivan i da će se raditi za dobrobit celokupnog bošnjačkog naorda.

Exit mobile version