TORINO – Menadžer Mančester Junajted Žoze Murinjo prozivanje navijača Juventusa, posle velikog preokreta u finišu 2:1 u Ligi šampiona, objasnio je kao odgovor na uvrede na račun Intera i njega sa tribina stadiona u Torinu.

Murinjo je nakon “slobodnjaka” Huana Mate i autogola Aleksa Sandra ka italijanskim navijačima gestikulirao sa rukom na uhu, aludirajući da ih ne čuje i tako ponovo skrenuo pažnju javnosti na sebe.

“Vređali su me 90 minuta, a došao sam samo da uradim posao najbolje što mogu. Ništa više… Nikog nisam vređao, oni su mene, a moj potez kasnije je jer sam želeo da čujem da li mogu da budu glasniji”, rekao je Murinjo za Skaj Sport Italija.

Portugalski stručnjak, ipak, priznaje da možda nije trebalo tako da postupi.

“Verovatno nisam trebao da uradim tako, sada kažem jer mi je glava hladna. Međutim, vređali su mi porodicu, uključujući i porodicu iz Intera. Zato sam reagovao”.

Mančester Junajted odigrao je fantastično, smatra Murinjo iako je njegov tim bio u podređenom položaju.

“Bili smo na vrhunskom nivou, mi ne možemo bolje od ovoga. Došli smo da igramo protiv tima koji ima drugačiji kvalitet, tražili smo pobedu i na kraju došli do nje”, zaključio je Murinjo.

Juventus je prvi u H grupi sa devet bodova, Junajted ima sedam, Valensija pet, a Jang Bojs jedan.


Foto:Twitter