NOVI PAZAR – U subotu 17.11.2018. godine, sve ljubitelje rukometa i sporta uopšte očekuje rukometni praznik u režiji RK Novi Pazar. Naime tog dana će u sportsktom centru “Pendik” ekipa Novog Pazara dočekati trenutno neporaženu ekipu Dinama, što će ovaj dan učiniti jedinstvenim u rukometnoj istoriji grada i priuštiti pravu spotsku poslasticu Novom Pazaru.

Susret 8. kola Super lige Srbije je po mnogo čemu istorijski za rukometaše Novog Pazara. Ekipa Neleta Matića ne zna za poraz. U poslednjih pet kola tukli su ekipe Partizana, Kikinde, Rudara, Spartaka i Obilića. Trenutno se nalaze na trećoj poziciji sa tri boda manje od Metaloplastike iz Šapca odnosno četiri boda manje od neporaženog Dinama iz Pančeva. Ovim tempom “terminatori” Neleta Matića sigurno koračaju ka istorijskom uspehu i plasmanu u “SEHA” ligu.

U klubu istuču da će im podrška sa tribina biti neophodna za trijumf nad Dinamom.

“Najvažnije je da pobijedimo. Ja i moji igrači ćemo dati sve od sebe da stignemo do trijumfa. Mnogo će nam značiti podrška sa tribina”, poručio je Hasan Memić pomoćnik trenera rukometaša Novog Pazara.

I trener rukometaša Novog Pazara deli mišljenje svog pomoćnika i ističe važnost podrške sa tribina.

„Krenuli smo veoma dobro, imamo stabilnu ekipu. Svaki put kad dođemo na trening radimo maksimalno, i mislim da se to videlo u nizu od pet uzastopnih pobeda. Dajemo sve od sebe u svakom meču, i vjerujem da ćemo iz meča u meč igrati sve bolje„ – rekao je Nedeljko Matić te se osvrnuo na podršku s tribina.

„Pozitivno sam iznenađen podrškom sa tribina i srećan što vidim ovakvu atmosferu. Nadam se da će svi ostali prepoznati naš trud i ovo što radimo, i da ćemo ubuduće imati još veću podršku za uspehe našeg kluba.“ – završio je sjajni Nedeljko Matić.


E.Ć. /Foto: S.Župljanin