Naslovna srbija Beograd Zukorlić izvređao sve Bošnjake koji nisu glasali za njega! Napao i Aleksandra...

Zukorlić izvređao sve Bošnjake koji nisu glasali za njega! Napao i Aleksandra Vučića

NOVI PAZAR – Nosilac liste “Matica bošnjačka” Muamer Zukorlić, na veoma grub i uvredljiv način obratio se većini stanovnika Sandžaka koji mu nisu pružili podršku na izborima za savet nacionalnih manjina.

On je za televiziju N1 rekao da su glasači liste “Vakat je” prorežimska Ljajićeva kolona, a glasači liste “Samoopredeljenje” nacionalisti.

“Ljajićeva kolona je kupila prorežimske glasače, Ugljaninova nacionalističke. Tutin je poznat po kupovini glasova. Imali smo ranije snimke kako se pune glasačka mesta. Tamo nije realno moguće regularno otkloniti to” rekao je Zukorlić.

On dalje navodi da su u Tutinu grubo kršena izborna pravila tako što su ljudi sa torbama para kupovali glasove na biračkim mestima.

“Oni su u sprezi sa policijom i polugama vlasti. Čovjek tamo s torbom para nudi novac na biračkim mestima. Policija se druži s njima. U Tutinu je mrak”, dodao je Zukorlić.

Na pitanje novinara N1 u kakvim odnosima je sa Aleksandrom Vučićom, Zukorlić odgovara:

“To je dugoročna investicija. Investicija u dijalog i pomirenje. S njim sam to dogovorio pre dve godine. Prva godina je bila solidna. Druga godina, zapelo je zbog dodikovanja. Više puta sam ukazivao da se moraju distancirati od toga”.


N1/Foto:N1-screenshot

Exit mobile version