NOVI PAZAR – Nosilac liste “Matica bošnjačka” Muamer Zukorlić dobio je najviše glasova u Beogradu, Malom zvorniku, Loznici, Novoj Varoši, Priboju, Prijepolju, Vrnjačkoj banji, Mitrovici i Bačkom novom selu – izjavio je nosilac te liste pred okupljenim građanima u Novom Pazaru.

“Bošnjaci su taoci političkog mraka u Tutinu i Sjenici. Moramo sve učiniti da tu političku opciju uklonimo sa mape Sandžaka” – dodao je on.

Nosilac liste “Matica bošnjačka” kazao je da je izgubio samo tamo gde je masovno pokraden, i gde su grubo kršena izborna pravila. On je nagovestio da je bilo čak i kupovina glasova na samim biračkim mestima.

“Tamo je pobijedio politički inat onih koji su tu decenijama na vlasti, gde su masovno krali i kršili sva izborna pravila. Moramo u budućnosti učiniti sve da skinemo tu crnu mrlju”, rekao je Zukorlić okupljenim simpatizerima ispred svojeg izbornog štaba.

“Ceo bošnjački narod je taoc političkog mraka Tutina i Sjenice. Moramo sve učiniti da skinemo tu crnu mrlju sa mape Sandžaka” – kazao je Zukorlić.