Naslovna srbija Beograd Zukorlić: Ugljanin ne deluje sam, već ima svoje mentore

Zukorlić: Ugljanin ne deluje sam, već ima svoje mentore

BEOGRAD/NOVI PAZAR – Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić kaže da treba ozbiljno shvatiti izjave Sulejmana Ugljanina posle pobede na izborima za nacionalne savete Bošnjaka, jer on ne deluje sam, već da ima mentore koji mu govore sledeće korake.

Zukorlić je naglasio da Uglanin ima plan koji je potcenjivan i objašnjavan time da je nezadovoljan što nije ministar u Vladi Srbije, te da zbog toga “malo zvecka”.

“Mislim da nije tako i da treba ozbiljnije posmatrati šta se dešava, jer on tu nije sam već ima svoje mentore koji mu vrlo jasno govore kada u koju brzinu da ubaci i šta je sledeće”, rekao je Zukorlić za TV Prva.

On je dodao da je i ranije ukazivao na “otrov” koji širi Ugljanin i da to ne treba da se potcenjuje, ali da su njegove izjave shvatane kao deo njihovog obračuna i kampanje.

“Evo, sada se pokazalo kuda to ide i kako može da kulminira”, rekao je Zukorlić i dodao da je za njega važnije pitanje ko je i zašto Ugljanina održao u političkom životu.

Sulejman Ugljanin je u obraćanju nakon pobede na izborima za nacionalne savete Bošnjaka rekao, između ostalog, da je Srbija “neman i fašistička tvorevina”.

Exit mobile version