NOVI PAZAR – U sredu, 12.12.2018 godine igraju se revanš utakmice rukometne Super lige Srbije. Među najbolje četiri ekipe u dosadašnjem delu takmičenja plasirali su se Dinamo, Metaloplastika, Novi Pazar i Partizan.

Prvi dvoboj drugog dela ovog takmičenja sutra će otvoriti domaćin Novi Pazar protiv Mokre gore iz Zubinog Potoka (20:00). Novom Pazaru je ova pobeda itekako bitna da bi nastavio svoju borbu za play off i obezbedio učešće u regionalnoj SEHA ligi.

Prvu utakmicu ove sezone, između ova dva ljuta rivala, dobila je Mokra gora rezultatom 28:24 (13:9).

Rukometni klub Novi Pazar ima dugu istoriju protiv ekipe iz Zubinog Potoka. Odigrali su ček 15 mečeva na kojima je Novi Pazar slavio šest puta. Mokra gora je slavila sedam puta a tri utakmice su završene nerešenim rezultatom. Mokra gora ima blagu prednost od tri postignuta gola više na ovih 15 duela (365:362).

“Došli smo do revanša, plasirali smo se u četiri uvjerljivo najbolje ekipe u ligi. Igramo protiv Mokre gore, očekujemo jednu tešku utakmicu. Naši dvoboji uvek su bili derbiji, a u sredu će detalji odlučiti. Nadam se pobedi”, rekao nam je profesor Hasan Memić, asistent trenera Novog Pazara.

Utakmica između ova dva ljuta rivala igraće se u sredu, 12.12.2018. godine u sportskoj dvorani “Pendik” sa početkom od 20 časova.


E.Ćorović /Foto:S.Župljanin