NOVI PAZAR – Košarkaši Novog Pazara gostovaće sutra ekipi Vojvodine u 14. kolu Košarkaške lige Srbije.

“Iza nas je odličan prvi deo prvenstva, a posle poraza od Dinamika treba da počnemo novu seriju pobeda. Taj poraz u Beogradu nije toliko strašan, radi se o jednoj od boljih ekipa, ali imali smo dobrih momenata i mogli smo da prelomimo u našu korist”, izjavio je za RTV Novi Pazar Nemanja Krstić.

U odnosu na prethodni meč istih rivala, Pazarci u svojim redovima imaju Alekseja Nešovića i Mladena Simeunovića, takođe i doskorašnjeg igrača Vojvodine Branimira Berbakova, ali u timu neće biti povređeni Marko Radonjić i Sead Hadžifejzović.

Krstić je u toj utakmici u dvorani Pendik, koju je Novi Pazar dobio sa 103:95, postigao je 34 poena, uz indeks korisnosti 37.

“Bilo je to prvo kolo, nismo se dobro znali. Nezgodni su, igraju atipično i često šutiraju za tri poena. Neće biti lako, moramo da budemo maksimalno skoncentrisani i agresivni da bismo ostvarili pobedu”, ocenio je Krstić.

Dinamik i Pazar dele drugo i treće mesto na tabeli sa 10 pobeda i dva poraza, dok je osmoplasirana Vojvodina na skoru 6/7.

Vojvodina i Novi Pazar igraju u nedelju od 18 časova u novosadskom Sportsko-poslovnom centru Vojvodina.